Urheiluhieroja Henri Kydén
Teollisuuskyläntie 1 | Lempäälä 37550 | puh. 044 357 7250

Hieronta


Yleisimpiä syitä käydä hieronnassa ovat stressin- ja kivun poisto, palautumisen nopeuttaminen ja kireiden tai väsyneiden lihasten vetreyttäminen. Hieronnan positiivisia vaikutuksia ovat muun muassa kudoksen elastisuuden kasvu, aineenvaihdunnan- ja verenkierron vilkastuminen sekä kuona-aineiden poistuminen sekä hermoston rentoutuminen.


Personal Trainer-palvelu


Personal trainer-palvelut tarkoittavat omavalmentajaa, joka tekee sinulle ohjelman ja käy mukanasi treenaamassa. Voit myös ostaa itsellesi liikuntaneuvontaa, jos haluat treeniohjelman ilman ohjausta. Silloin voimme käydä paperilla läpi suurimpia kompastuskiviä omassa treenissä ja yhdessä pohtia missä ollaan menty metsään. Yleensä kaikki PT-palvelut sisältävät pitkän tähtäimen suunnitelman, sali-/harjoitusohjelman sekä ruokavalion. Ohjelmasi räätälöidään kuitenkin juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Omat vahvuusalueeni ovat kuntosalin, uinnin ja liiketaitoharjoittelun saralla. Valmennustyylini on rento ja kannustava. Pitää kuitenkin muistaa, että salille ollaan tultu treenaamaan, eikä tuloksia voi saada ilman pientä kärsimystä. Valmennusfilosofiassani pyritään muuttamaan yksi asia kerrallaan, jotta muutoksista saadaan pysyviä. Esimerkiksi ensin lenkkeillään kaksi kertaa viikossa ja katsotaan ruokarytmi oikeaksi. Kun tämä on saatu rutiiniksi on helppo lisätä treenimäärää ja intensiteettiä, sekä syventyä ruoan laatuun. Pyrin ottamaan asiakkaan taustat/historian mahdollisimman hyvin huomioon. Tapoihini ei kuulu laskea asiakkaalle kaloreita, mutta halutessasi tämäkin on mahdollista. Käytännössä olen huomannut kaloreiden laskemisen aiheuttavan osalle ihmisistä stressiä. Mielummin opetellaan syömään hyvälaatuista ravintoa sopivissa määrin.

Lisäksi myynnissä tuotteita, joista löydät lisää TUOTTEET-kohdasta.